Keitä olemme

Jussi Kupias Tmi,   Y-tunnus 1203133-0

Verkkosivustomme osoite on: http://www.jussintyoapu.fi.

Mitä henkilötietoa keräämme ja miksi

EU:n yleinen tietosuoja-asetus tuli voimaan 25.5.2018. Asetuksen tavoitteena on, että kansalaiset voivat hallita tietojaan paremmin. Me huolehdimme henkilötietojenne huolellisesta ja lainmukaisesta käsittelystä.

Mitä kerätään?

Keräämme asiakkaan nimen, osoitteen, puhelinnumeron ja sähköpostiosoitteen.

Miksi henkilötietoja kerätään?

Tarvitsemme henkilötietoja laskutusta varten ja yhteydenottoon asiakkaisiin työn aikana ja sen jälkeen.

Kenelle jaamme tietosi

Kysymme erikseen asiakkaalta voimmeko tarvittaessa luovuttaa henkilötietoja esim. yhteistyökumppaneille, vaikkapa laskutusta varten. Esim. jos olemme samalla työmaalla.

Kirjanpitäjälle annamme tarvittaessa henkilötietoja esim. palkka- ja pankkitietoja varten.

Kuinka kauan säilytämme tietoa

Säilytämme asiakkaiden yhteystiedot yrityksen tietokoneella, joka on suojattu salasanalla ja virusohjelmalla. Samoin tiedot löytyvät yrityksen puhelimilta, joissa on myös salasanasuojaus.

Tiedot ovat tallessa,  jos asiakas ei halua niitä erikseen poistettavaksi tai tarkistettavaksi. Mikäli haluat tehdä muutoksia tietoihin niin ota yhteys sähköpostiin jussi.kupias@jussintyoapu.fi tai soita numeroon 040 1703123

Mitä oikeuksia sinulla on omaan tietoosi

 Mikäli sinä  olet jättänyt kommentteja, voit pyytää koostetiedostoa omista henkilötiedoistasi, sisältäen kaiken henkilötiedon, jonka olet meille antanut. Voit myös pyytää henkilötietojesi poistoa. Oikeus omien tietojen poistoon ei koske sellaista henkilötietoa, joka meidän on säilytettävä ylläpidollisista, juridisista tai tietoturvaan liittyvistä syistä.

 

Sulje Menu